MAANDMENU - MENU DU MOIS 



Trio van ravioli van de zee
Trio de raviolis de la mer
of/ou
Bouillon op grootmoeders wijze met mergpijpje
Bouillon à l'ancienne avec l'os à la moëlle

˜˜

Gebakken mooie meidfilet met een puree van aardperen, vergeten groentjes en een kaviaar van pompoen
Filet de merlu poilé, purée de topinambours, jardinière de légumes oubliés et un caviar de potirons

of/ou
Filet van fazant "à la Brabançonne" met een risotto met boschampignons, afgewerkt met truffelolie
Filet de faisan "à la Brabançonne" avec un risotto aux champignons des bois, jus lié à la truffe

˜˜

Crème brûlée van vanille met pompoen en een crumble van speculaas
Crème brûlée vanillée au potiron et son crumble de speculoos

˜˜

€ 45 zonder wijn/sans vins
€ 63 wijnen inbegrepen/vins compris