maandmenu / menu du mois



maandmenu / menu du mois

Gebakken eendenlever, gekarameliseerde appeltjes en geconfijte rode ui, geserveerd op de wijze van een hamburger
Hamburger de foie gras chaud, pommes caramelisées et confit d'oignons rouges
of/ou
Soufflé van de zee met champagne
Soufflé de la mer au champagne

˜˜

Kabeljauwfilet met een korst van amandelen en honing, vergezeld van fettucini met seizoensgroenten
Filet de cabillaud en croûte d'amandes et miel, accompagné de fettucini aux légumes saisonniers
of/ou
Filet van wilde eend met rode bosvruchten, risotto met rode bietjes en rode kool
Filet de canard sauvage aux fruits des bois rouges, risotto aux betteraves rouges et choux rouges

˜˜

Verrassing van vanilleijs, crumble van appel en speculaas
Mystère glacé et son crumble de pommes et speculoos

˜˜

€ 45 zonder wijn/sans vins
€ 63 wijnen inbegrepen/vins compris

http://www.st-omer.be/uploads/cgblog/id74/menu-december-2017.png